Hoeslaken Egyptisch katoen

Hoeslaken Egyptisch katoen

Onze luxe hoeslakens zijn gemaakt van honderd procent Egyptisch katoen. Dat betekent dat ze heerlijk zacht aanvoelen en erg lang meegaan. Egyptisch katoen staat bekend als het beste katoen ter wereld vanwege zijn lange draden. De luxe hoeslakens van CottonCounts zijn verkrijgbaar in een heerlijk zachte katoensatijn geweven stof of in een knisperend aanvoelende percal geweven stof. Bijzonder zijn onze hoeslakens van heel speciaal materiaal: tencel. Dat levert een heel bijzonder gevoel op als u erop slaapt: ze zijn naam namelijk extreem zacht. Als onze luxe hoeslakens hebben we extra dik geweven, waardoor de lakens nog zachter aanvoelen en duurzamer zijn. De hoeslakens zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen: voor dikke matrassen, voor een topper of voor een kinderbed. Een gewoon laken van Egyptisch katoen, maar zonder elastiek? Ook dat heeft CottonCounts in het assortiment: Grootmoeders lakens. Verwen uzelf vandaag nog met betaalbare luxe, waar u elke dag plezier van heeft!

  • ✓ Betaalbare luxe!
  • ✓ Vanaf €50,- gratis bezorging
  • ✓ Niet goed, altijd geld terug

Hoeslakens van Egyptisch katoen

Ons assortiment hoeslakens van Egyptisch katoen vindt u hier. Egytisch katoen staat bekend als het beste katoen ter wereld en dat voel je. Deze stof voelt enorm zacht aan en gaat bovendien erg lang mee. Perfect materiaal om er een luxe hoeslaken van te maken. Een hoeslaken van Egyptisch katoen kan op verschillende manieren worden geweven; satijn (erg zacht) of perkaal (heerlijk knisperend). Een ander voordeel is dat een hoeslaken van Egyptisch katoen heel veel vocht opneemt, waardoor u heerlijk koel slaapt en niet te warm. Mocht u bij het maken van de juiste keuze nog hulp willen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen u dan graag! Zoals u van ons gewend bent, zorgen wij na het plaatsen van een bestelling voor een snelle levering. Voor twaalf uur ’s middags besteld, betekent in de regel dat u de volgende dag al kunt genieten van uw hoeslakens van Egyptisch katoen. Bij een bestelling boven de vijftig euro betalen wij voor uw de verzendkosten. Dat wordt heerlijk genieten van Egyptisch katoenen hoeslakens!

Van hoog naar laag sorteren
artikelen per pagina
Van hoog naar laag sorteren
artikelen per pagina

Hoeslaken Egyptisch katoen

De CottonCounts hoeslakens zijn gemaakt van topkwaliteit; honderd procent Egyptisch katoen. Onze hoeslakens voelen daardoor heerlijk zacht aan en gaan erg lang mee. Een hoeslaken is verkrijgbaar in een katoensatijn geweven stof of in een percal geweven katoen. Als u kiest voor een satijn geweven hoeslaken, dan krijgt u een laken dat een lichte glans heeft. Deze glans vervaagt iets na de eerste keren wassen. Katoensatijnen hoeslakens voelen nog zachter aan dan percal geweven hoeslakens. De hoeslakens die percal zijn geweven voelen lekker knisperend aan. Percal betekent ook dat de stof minimaal 200 draads per inch dik moet zijn; dit noemen we het aantal Thread Count (TC). De hoeslakens van CottonCounts zijn 300 TC geweven en voelen daardoor nog zachter aan en gaan langer mee dan normale hoeslakens. Wat ook de zachtheid en duurzaamheid ten goede komt, is dat we Egyptisch katoen hebben gebruikt als stof; dit staat bekend als het beste katoen ter wereld. Een ideale eigenschap van Egyptisch katoen is ook dat het veel vocht opneemt en goed ademt. In de zomer lig je dus heerlijk koel op een hoeslaken van dit materiaal. De luxe hoeslakens van CottonCounts zijn in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar. Zo hebben we hoeslakens die geschikt zijn voor matrassen tot 30 cm dik, hoeslakens voor toppers en voor kinderbedjes en ook lakens zonder elastiek; onze Grootmoeders lakens. En heeft u geen zin om te strijken dan hebben we goed nieuws: CottonCounts heeft speciale strijkvrije hoeslakens in het assortiment. Voor bijna elke matras heeft CottonCounts dus wel een geschikt hoeslaken. Dat wordt genieten van pure luxe voor een betaalbare prijs.