Katoenen lakens

Katoenen lakens

Onze katoenen lakens zijn van grootmoeders kwaliteit; ze gaan lang mee en voelen heerlijk sterk en zacht aan. Dat komt omdat onze CottonCounts lakens gemaakt zijn van honderd procent Egyptisch katoen. Dit katoen staat bekend als het beste katoen ter wereld vanwege zijn zachtheid en duurzaamheid. Vaak is het moeilijk om gewone lakens zonder elastiek te vinden, maar CottonCounts heeft ze in het assortiment. Ideaal ook voor op een warme zomernacht als je niet onder een dekbed wilt slapen. Egyptisch katoen neemt bovendien veel vocht op; dus dat slaapt lekker koel onder onze lakens. Onze heerlijke katoenen lakens zijn verkrijgbaar in een groot aantal maten, zoals eenpersoons, tweepersoons, lits-jumeaux, maar ook voor kinderbedjes en extra grote bedden. Betaalbare luxe, net als vroeger. Dat wordt dus genieten!

  • ✓ Betaalbare luxe!
  • ✓ Vanaf €50,- gratis bezorging
  • ✓ Niet goed, altijd geld terug

Satijnen Lakens

CottonCounts heeft diverse satijnen lakens in haar assortiment. Een satijn geweven laken betekent dat op de stof een lichte glans zit, die verdwijnt na de eerste keren wassen. Vroeger was een satijnen laken goed verkrijgbaar, maar tegenwoordig niet meer. CottonCounts heeft de draad weer opgepakt en biedt grootmoeders lakens aan die satijn zijn geweven. Doordat een laken satijn is voelt de stof heerlijk zacht aan en neemt het veel vocht op. Deze eigenschappen worden versterkt, omdat onze satijnen lakens ook nog eens van Egyptisch katoen zijn gemaakt. Als u eenmaal onder een satijnen laken heeft geslapen, dan wilt u niets anders meer. Wist u dat u al heel snel kunt gaan genieten van een satijn geweven laken van CottonCounts? In de regel betekent voor twaalf uur ’s middags bestellen ook de volgende dag a genieten van deze bijzondere stof. De verzendkosten zijn laag en bij een bestelling boven de vijftig euro betaalt u bij CottonCounts helemaal geen verzendkosten. Dat wordt snel genieten van onze satijnen lakens van topkwaliteit!

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Katoenen lakens

Onze speciale CottonCounts katoenen lakens zijn gemaakt van Egyptisch katoen. Door dit bijzondere materiaal te gebruiken voelen de lakens heerlijk zacht en sterk aan. Ze gaan daardoor ook extra lang mee. De lakens zijn satijn geweven en voelen daardoor nog zachter aan. Katoensatijn betekent ook dat door deze weefmethode de stof een lichte glans heeft. Deze glans vervaagt licht na een een aantal keren wassen. Onze lakens zijn niet alleen van Egyptisch katoen, maar ook nog eens extra dik geweven: 300 draads per inch. Dit noemen we het aantal Thread Count (TC). Bij CottonCounts-lakens ligt dit aantal veel hoger dan gemiddeld. Het is een kwaliteitskenmerk en geeft aan dat deze stof veel langer meegaat dan normaal. Dat wordt dus lang genieten van topkwaliteit. In ons assortiment vindt u ook katoenen lakens met een mooi geborduurde rand erop; een vleugje nostalgie voor alle romantici onder ons. Lakens van Egyptisch katoen zijn ideaal voor als u niet onder een dekbed wilt slapen in een warme zomernacht. Veel klanten die al een laken bij ons kochten gebruiken het laken ook om onder een dekbedovertrek te leggen op het bed. Het dekbedovertrek hoeft dan niet zo vaak van het dekbed afgehaald te worden om gewassen te worden. Alleen het katoenen laken wordt dan snel even gewassen en dat bespaart weer tijd; een ideale en tijdbesparende oplossing. Zoals u van CottonCounts gewend bent, leveren wij zeer snel. Vandaag voor 12 uur 's middags besteld op een werkdag betekent in de regel de volgende dag al genieten van het beste katoen ter wereld. Heerlijke luxe Egyptisch katoen voor een betaalbare prijs!