Welkom op onze nieuwe site!

CottonCounts-eigenaar en oprichter Alexandra van den Bos  

Welkom op de nieuwe site van CottonCounts en welkom op dit nieuwe blog! Regelmatig houd ik u hier op de hoogte van nieuwtjes, opvallende gebeurtenissen in textielland en mijn grootste verslaving en passie: Egyptisch katoen.

Wist u bijvoorbeeld dat dit katoen samen met Amerikaans Pima-katoen tot de beste soorten ter wereld behoort? Dat betekent dat het niet alleen heel lang meegaat, maar ook ontzettend duurzaam is en -niet onbelangrijk- heerlijk zacht aanvoelt.

Een verslaving die ik ontdekte in Amerika, waar ik onder dit katoen sliep in een hotel en meteen verkocht was.  Maar tot mijn grote spijt was het hier in Nederland niet of alleen tegen een zeer hoge prijs te verkrijgen. Vandaar dat ik besloot om het dan maar zelf op de markt te brengen en het resultaat mag er zijn; al duizenden Nederlanders gingen u voor en slapen ontzettend lekker onder CottonCounts-bedlinnen.

Ze willen net als ik niet anders meer; geen schuurpapier maar superzacht katoen voor een betaalbare prijs. Ik hoop dat u heb overtuigd, maar tegelijkertijd wil ik u ook waarschuwen: het is een echte verslaving!

Alexandra van den Bos, eigenaar en oprichter CottonCounts

1 thoughts

  • W.de Bos
    W.de Bos december 31, 2015|Tijd:5:53 pm

    Geweldige service, keurige verpakking met een nog beter product en een spoedige levering.
    Een aanrader.

Geef een reactie