• ✓ Betaalbare luxe!
  • ✓ Vanaf €50,- gratis bezorging
  • ✓ Niet goed, altijd geld terug

Elegance 700, Oostenrijks dekbed, 100% ganzendons,

#SKU001921
De Elegance is een dekbed van zeer goede kwaliteit en gemaakt in Oostenrijk. In de Elegance zit 100% dons van de gans verwerkt.
Het materiaal heeft kwaliteitsklasse I en is afkomstig uit Europa. De tijk is gemaakt van zeer hoogwaardig katoen, waardoor hij erg zacht aanvoelt. De dekbedden zijn verkrijgbaar in drie warmtecategorieën.

Categorie 1 (licht) is voor mensen die het al snel warm hebben ook al is het winter, 's nachts hun raam vaak open hebben en de kachel op een lage stand. En voor iedereen die in de zomer graag lekker koel wil slapen onder een licht dekbed. Categorie 2 (medium); voor slapers die 's nachts de temperatuur iets lager hebben dan overdag en een normale warmte nodig hebben van hun dekbed. De meest verkochte warmtecategorie. Categorie 3 (warm) is voor mensen die het snel koud hebben en extra warmte goed kunnen gebruiken.

Een leendekbed kunt u ook via deze site bestellen en thuis een paar dagen testen. Een eenmaal besteld dekbed kan overigens niet meer worden geruild.

Een besteld dekbed wordt speciaal voor u gemaakt in Oostenrijk; de levertijd bedraagt dan ook ongeveer tien werkdagen (twee weken). Voor een dekbed in de afmeting 140x210 en 260x220 geldt een levertijd van 4 weken!
Onderaan de pagina vindt u meer informatie over onze dekbedden.
voorraad: Op voorraad

* Verplichte velden

Prijs:
Prijs vanaf: € 349,00
Inclusief BTW 21%
Omschrijving
Specificaties
Productverzorging
Omschrijving

In een klein Oostenrijks plaatsje vlakbij de Bodensee worden onze donzen dekbedden gemaakt. We namen zelf een kijkje in deze  fabriek van Kauffmann en zagen hoe daar volgens tientallen jaren traditie alleen de beste materialen worden gebruikt.

Via een zeer strenge selectie worden bijvoorbeeld alleen dons en veren verwerkt die op diervriendelijke wijze zijn verkregen en van topkwaliteit zijn. Dit basismateriaal wordt gewassen met water dat afkomstig is uit de Bodensee. De materialen die worden gebruikt voor de tijk zijn van een zeer hoog niveau en dat voel je direct.

CottonCounts biedt vijf soorten dekbedden aan: de Biorganic, de Finesse 550, de Legend 650, de Elegance 700 en de Premium 750.

Dekbed Biorganic is een bijzonder dekbed dat gemaakt is van 100% ecologisch geteeld katoen. De tijk is niet wit gemaakt, maar heeft de orginele katoenkleur en is daardoor lichtcrèmig van kleur. De inhoud van de deken is 100% diervriendelijke ganzendons van eerste klas kwaliteit.

In de Finesse 550 zitten 90% dons en 10% witte veren van de eend verwerkt. Het materiaal heeft kwaliteitsklasse I en is afkomstig uit Europa. De tijk is gemaakt van 100% katoen.De Premium 750, de Elegance en de Legend 650 bevatten liefst 100% dons van de gans. Het dons dat gebruikt wordt bij de Legend 650 en de Elegance is afkomstig uit Europa. De tijk van de Legend 650 is gemaakt van 100% mako-katoen. De tijk van de Elegance is gemaakt van super fijn Mako-Batist, 100% katoen. De Premium is gevuld met dons uit de Poolse Masuren. De tijk van de Premium is gemaakt van superfijn Mako-Batist, 100% katoen. Het verschil tussen de dekbedden zit dus in de gebruikte materialen. De Premium 750, de Elegance 700 en de Legend 650 zijn lichter dan de Finesse, omdat ze geheel met dons zijn gevuld. De tijk van de Premium 750 is luxer afgewerkt dan de tijk van de Legend 650 en de Elegance 700. Maar onder alle dekbedden slaapt u heerlijk warm en als een echte prins of prinses.

 De dekbedden zijn verkrijgbaar in drie warmtecategorieën. Categorie 1 (licht) is voor mensen die het al snel warm hebben ook al is het winter, 's  nachts hun raam vaak open hebben en de kachel op een lage stand. En voor iedereen die in de zomer graag lekker koel wil slapen onder een licht dekbed. Categorie 2 (medium) ; voor slapers die 's nachts de temperatuur iets lager hebben dan overdag en een normale warmte nodig hebben van hun dekbed. De meest verkochte warmtecategorie. Categorie 3 (warm) is voor mensen die het snel koud hebben en extra warmte goed kunnen gebruiken.

Wilt u graag een uitgebreid persoonlijk advies of proefslapen onder een leendekbed, dan kunt u contact met ons opnemen via: info@cottoncounts.nl

Een leendekbed kunt u ook via deze site bestellen en thuis een paar dagen testen. Een eenmaal besteld dekbed kan overigens niet meer worden geruild.

Na het plaatsen van de bestelling wordt uw dekbed speciaal voor u gemaakt in Oostenrijk. De levertijd bedraagt daarom ongeveer veertien werkdagen. Voor een dekbed in de afmeting 140x210 en 260x220 geldt een levertijd van 4 weken!  

Licht en warm slapen onder Oostenrijkse topklasse!

 

Specificaties
Materiaal 100% Ganzendons
Productverzorging
Onze dekbedden mogen in de wasmachine op 60 graden worden gewassen. Wij adviseren echter om op een lage temperatuur te wassen als het beddengoed niet al te vies is. Gebruik voor de was een wolwasmiddel. Daarna kan het in de droger op de laagste stand. Op het waslabel staat verder dat de dekbedden niet gebleekt en niet gestreken mogen worden. Wel mag het chemisch gereinigd worden. Dit is het makkelijkste en heeft onze voorkeur. Schud het dekbed dagelijks op en laat vaak luchten. Gebruik nooit een mattenklopper bij het opschudden of een stofzuiger. Hierdoor kan het dons verschuiven en naar buiten komen. Wij wensen u heel veel plezier met uw nieuwe dekbed!

Jouw beoordeling

U plaatst een review over: Elegance 700, Oostenrijks dekbed, 100% ganzendons,

Hoe waardeert u dit product? *

1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Rating