• ✓ Betaalbare luxe!
  • ✓ Vanaf €50,- gratis bezorging
  • ✓ Niet goed, altijd geld terug

Hoofdkussen, ganzendons en -veren, diverse hardheden, Deluxe

#SKU00030
De Deluxe kussens zijn gevuld met 100 procent veren en of dons van de gans. De kussenhoes is gemaakt van zeer zacht en dik geweven katoen, hierdoor komen de veren niet door het kussen heen. De kussens zijn leverbaar in drie hardheden extra zacht, zacht en middel. Het exta zachte kussen (Deluxe 100) is gevuld met 100 procent ganzendons en slaapt heerlijk zacht. Omdat er geen veren in dit kussen zitten, voelt het licht aan. Het zachte kussen (Deluxe 60) is gevuld met 60 procent ganzendons en 40 procent ganzenveren. Het kussen middel is gevuld met 30 procent ganzendons en 70 procent ganzenveren. Het kussen heeft een afmeting van 60x70 cm, dat is de Nederlandse standaardmaat. Wilt u een groter kussen, dan kan dat ook; de maat 80 x 80 cm hebben wij ook in ons assortiment. Hiervoor bieden wij ook losse kussenslopen aan. In onze overtreksets zitten kussenslopen in de Nederlandse maat 60 x 70 cm. Een besteld kussen wordt speciaal voor u gemaakt in Oostenrijk; de levertijd bedraagt dan ook ongeveer tien werkdagen (twee weken).
Delivery: ongeveer 2 weken
Prijs:
€ 0,00
Inclusief BTW 21%
Omschrijving
Specificaties
Productverzorging
Omschrijving

De Deluxe kussens zijn gevuld met 100 procent veren en of dons van de gans. De kussenhoes is gemaakt van zeer zacht en dik geweven katoen, hierdoor komen de veren niet door het kussen heen.

De kussens zijn leverbaar in drie hardheden extra zacht, zacht en middel. Het exta zachte kussen (Deluxe 100) is gevuld met 100 procent ganzendons en slaapt heerlijk zacht. Omdat er geen veren in dit kussen zitten, voelt het licht aan. Het zachte kussen (Deluxe 60) is gevuld met 60 procent ganzendons en 40 procent ganzenveren. Het kussen middel is gevuld met 30 procent ganzendons en 70 procent ganzenverenHet kussen heeft een afmeting van 60x70 cm, dat is de Nederlandse standaardmaat. Wilt u een groter kussen, dan kan dat ook; de maat 80 x 80 cm hebben wij ook in ons assortiment. Hiervoor bieden wij ook losse kussenslopen aan. In onze overtreksets zitten kussenslopen in de Nederlandse maat 60 x 70 cm.

We bestellen het kussen bij onze leverancier in Oostenrijk en de levertijd is daarom ongeveer tien werkdagen.

Puur genieten!

 

Specificaties
Materiaal Ganzen dons/veren
Land van herkomst Oostenrijk
Productverzorging
Onze kussens mogen in de wasmachine op 60 graden worden gewassen. Wij adviseren echter om op een lage temperatuur te wassen als het kussen niet al te vies is. Gebruik voor de was een wolwasmiddel. Daarna kan het in de droger op de laagste stand. Op het waslabel staat verder dat de kussens niet gebleekt en niet gestreken mogen worden. Wel mag het chemisch gereinigd worden. Schud het kussen dagelijks op en laat vaak luchten. Gebruik nooit een mattenklopper bij het opschudden of een stofzuiger. Hierdoor kan het dons verschuiven en naar buiten komen. Wij wensen u heel veel plezier met uw nieuwe kussen!

Jouw beoordeling

U plaatst een review over: Hoofdkussen, ganzendons en -veren, diverse hardheden, Deluxe

Hoe waardeert u dit product? *

1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Rating