• ✓ Betaalbare luxe!
  • ✓ Vanaf €50,- gratis bezorging
  • ✓ Niet goed, altijd geld terug

SALE!!!! Hoofdkussen, eendendons en -veren, diverse hardheden, Edition

#SKU00029
In Duitsland worden onze hoofdkussens gemaakt. We namen zelf een kijkje in deze fabriek van Kauffmann en zagen hoe daar volgens tientallen jaren traditie alleen de beste materialen worden gebruikt. Hoofdkussen Edition 3C is gemaakt van veren en afhankelijk van de hardheid ook met dons. De tijk is gemaakt van 100% Egyptisch katoen.

Hoofdkussen Edition is gemaakt van veren van de eend en afhankelijk van de hardheid ook met dons van de eend. De tijk is gemaakt van 100% katoen. De Edition is verkrijgbaar in twee hardheden: hard (100% veren), middel (80% veren en 20% dons).

De kussens van dit model Edition zijn de laatste uit onze voorraad! Ze zijn daarom voor deze speciale prijs te koop en direct leverbaar. Dus OP=OP!

UIt hygiënisch oogpunt kan een eenmaal gekocht kussen niet meer worden geruild. Wilt u graag een uitgebreid persoonlijk advies en de kussens bekijken, maak dan een afspraak voor een bezoek aan onze showroom: info@cottoncounts.nl of via 070-3223579. (tijdens werkdagen van 9:00 uur tot 17:00 uur).

Prinsheerlijk slapen!

Delivery: ongeveer 2 weken
Prijs:
Prijs vanaf:

Normale prijs: € 43,95

Special Price € 34,95

Inclusief BTW 21%

Beoordelen

heerlijk kussen Review door Saskia
Rating

Een heerlijk kussen, de Edition zacht. Ik slaap er geweldig op! (Geplaatst op 19-02-2016)

Omschrijving
Specificaties
Productverzorging
Omschrijving

In Duitsland worden onze hoofdkussens gemaakt. We namen zelf een kijkje in deze fabriek van Kauffmann en zagen hoe daar volgens tientallen jaren traditie alleen de beste materialen worden gebruikt. Hoofdkussen Edition    3C is gemaakt van veren en afhankelijk van de hardheid ook met dons. De tijk is gemaakt van 100% Egyptisch katoen.

Hoofdkussen Edition is gemaakt van veren van de eend en afhankelijk van de hardheid ook met dons van de eend. De tijk is gemaakt van 100% katoen. De Edition is verkrijgbaar in twee hardheden: hard (100% veren), middel (80% veren en 20% dons). 

Wilt u graag een uitgebreid persoonlijk advies, maak dan een afspraak voor een bezoek aan onze showroom: info@cottoncounts.nl

Prinsheerlijk slapen!

 

 Bestelt u eind juli of de eerste weken van augustus dan wordt uw hoofdkussen pas in september geleverd. De reden hiervan is dat de fabriek is gesloten gedurende de eerste weken van augustus. Bestelt u eind juli of de eerste weken van augustus dan wordt uw hoofdkussen pas in september geleverd. De reden hiervan is dat de fabriek is gesloten gedurende de eerste weken van augustus.

Specificaties
Materiaal Eenden dons/veren
Land van herkomst Oostenrijk
Productverzorging
Onze kussens mogen in de wasmachine op 60 graden worden gewassen. Wij adviseren echter om op een lage temperatuur te wassen als het kussen niet al te vies is. Gebruik voor de was een wolwasmiddel. Haal direct na afloop van het wasprogramma het kussen uit de wasmachine! Daarna kan het in de droger op de laagste stand. Gebruik in de droger speciale wasdroger ballen. Deze zorgen ervoor dat de vulling van het kussen los geschud wordt, Op het waslabel staat verder dat de kussens niet gebleekt en niet gestreken mogen worden. Wel mag het chemisch gereinigd worden. Schud het kussen dagelijks op en laat vaak luchten. Gebruik nooit een mattenklopper bij het opschudden of een stofzuiger. Hierdoor kan het dons verschuiven en naar buiten komen. Wij wensen u heel veel plezier met uw nieuwe kussen!

Klant recensies

1 artikel(en)

heerlijk kussen Review door Saskia
Rating

Een heerlijk kussen, de Edition zacht. Ik slaap er geweldig op!

(Geplaatst op 19-02-2016)

Jouw beoordeling

U plaatst een review over: SALE!!!! Hoofdkussen, eendendons en -veren, diverse hardheden, Edition

Hoe waardeert u dit product? *

1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Rating