• ✓ Betaalbare luxe!
  • ✓ Vanaf €50,- gratis bezorging
  • ✓ Niet goed, altijd geld terug

Edition 15,30,90. Hoofdkussen, ganzendons en -veren, diverse hardheden,

#SKU00036
In Duitsland worden onze hoofdkussens gemaakt. We namen zelf een kijkje in de fabriek van Kauffmann en zagen hoe daar volgens tientallen jaren traditie alleen de beste materialen worden gebruikt. Hoofdkussen Edition is gemaakt van veren en nieuw wit dons. De tijk is gemaakt van 100% Egyptisch katoen.

De Edition 90 bevat 90% nieuw wit dons en 10% veren. De Edition 30 bevat 30% nieuw wit dons en 70% veren. De Edition 15 bevat 15% nieuw wit dons en 85% veren.

De Edition is verkrijgbaar in drie hardheden: stevig 15 en 30. En zacht 90.

Hoe steviger het kussen, hoe meer veren erin zitten.

UIt hygienisch oogpunt kan een eenmaal gekocht hoofdkussen niet meer worden geruild. Wilt u graag een uitgebreid persoonlijk advies en de kussens bekijken, maak dan een afspraak voor een bezoek aan onze showroom: info@cottoncounts.nl of via 070-3223579. (tijdens werkdagen van 9:00 uur tot 17:00 uur).

Prinsheerlijk slapen!

voorraad: Op voorraad

* Verplichte velden

Prijs:
Prijs vanaf: € 99,00
Inclusief BTW 21%
Omschrijving
Specificaties
Productverzorging
Omschrijving

In Duitsland worden onze hoofdkussens gemaakt. We namen zelf een kijkje in de fabriek van Kauffmann en zagen hoe daar volgens tientallen jaren traditie alleen de beste materialen worden gebruikt. Hoofdkussen Edition is gemaakt van veren en nieuw wit dons. De tijk is gemaakt van 100% Egyptisch katoen.

De Edition 90 bevat 90% nieuw wit dons en 10% veren. De Edition 30 bevat 30% nieuw wit dons en 70% veren. De Edition 15 bevat 15% nieuw wit dons en 85% veren. 

De Edition is verkrijgbaar in drie  hardheden: stevig 15 en 30. En zacht 90. 

Hoe steviger het kussen, hoe meer veren erin zitten.

UIt hygienisch oogpunt kan een eenmaal gekocht kussen niet meer worden geruild. Wilt u graag een uitgebreid persoonlijk advies en de kussens bekijken, maak dan een afspraak voor een bezoek aan onze showroom: info@cottoncounts.nl of via 070-3223579. (tijdens werkdagen van 9:00 uur tot 17:00 uur). 

Prinsheerlijk slapen!

 

 Bestelt u eind juli of de eerste weken van augustus dan wordt uw hoofdkussen pas in september geleverd. De reden hiervan is dat de fabriek is gesloten gedurende de eerste weken van augustus. Bestelt u eind juli of de eerste weken van augustus dan wordt uw hoofdkussen pas in september geleverd. De reden hiervan is dat de fabriek is gesloten gedurende de eerste weken van augustus.

Specificaties
Materiaal Eenden dons/veren
Land van herkomst Oostenrijk
Productverzorging
Onze kussens mogen in de wasmachine op 60 graden worden gewassen. Wij adviseren echter om op een lage temperatuur te wassen als het kussen niet al te vies is. Gebruik voor de was een wolwasmiddel. Haal direct na afloop van het wasprogramma het kussen uit de wasmachine! Daarna kan het in de droger op de laagste stand. Gebruik in de droger speciale wasdroger ballen. Deze zorgen ervoor dat de vulling van het kussen los geschud wordt, Op het waslabel staat verder dat de kussens niet gebleekt en niet gestreken mogen worden. Wel mag het chemisch gereinigd worden. Schud het kussen dagelijks op en laat vaak luchten. Gebruik nooit een mattenklopper bij het opschudden of een stofzuiger. Hierdoor kan het dons verschuiven en naar buiten komen. Wij wensen u heel veel plezier met uw nieuwe kussen!

Jouw beoordeling

U plaatst een review over: Edition 15,30,90. Hoofdkussen, ganzendons en -veren, diverse hardheden,

Hoe waardeert u dit product? *

1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Rating