• ✓ Betaalbare luxe!
  • ✓ Vanaf €50,- gratis bezorging
  • ✓ Niet goed, altijd geld terug

Hoofdkussen, hoge hardheid, eendendons en -veren, Edition Trio

#SKU00031
Het Edition Trio hoofdkussen is een nieuw hoofdkussen van onze leverancier uit Oostenrijk. Het hoofdkussen is steviger dan de Edition hard en de Trio de luxe. De Edition trio bestaat uit twee delen. Het binnenste deel is gemaakt van 100% veren met daar omheen een katoenen tijk. Het buitenste deel bestaat uit een combinatie van veren (10%) en dons (90%) ook hier zit een katoenen tijk omheen. Hierdoor voelt u de veren niet, maar is het hoofdkussen toch stevig. De veren en dons komen van de eend. Het verschil met het Trio Deluxe kussen zit hem in de gebruikte materialen, bij de Trio Deluxe kussen bestaat de vulling uit veren en dons van de gans.
Een kussen dekbed wordt speciaal voor u gemaakt in Oostenrijk; de levertijd bedraagt dan ook ongeveer tien werkdagen (twee weken).
voorraad: Op voorraad

* Verplichte velden

Prijs:
Prijs vanaf: € 69,95
Inclusief BTW 21%
Omschrijving
Specificaties
Productverzorging
Omschrijving

Het Edition Trio hoofdkussen is een nieuw hoofdkussen van onze leverancier uit Oostenrijk. Het hoofdkussen is steviger dan de Edition hard en de Trio de luxe.

De Edition trio bestaat uit twee delen. Het binnenste deel is gemaakt van 100% veren met daar omheen een katoenen tijk. Het buitenste deel bestaat uit een combinatie van veren (10%) en dons (90%) ook hier zit een katoenen tijk omheen. Hierdoor voelt u de veren niet, maar is het hoofdkussen toch stevig. De veren en dons komen van de eend. Het verschil met het Trio Deluxe kussen zit hem in de gebruikte materialen, bij de Trio Deluxe kussen bestaat de vulling uit veren en dons van de gans.

De Edition trio is leverbaar in twee maten 60x70 en 80x80.

Wilt u graag een uitgebreid persoonlijk advies, maak dan een afspraak voor een bezoek aan onze showroom: info@cottoncounts.nl

Prinsheerlijk slapen!

Specificaties
Materiaal Ganzen dons/veren
Land van herkomst Oostenrijk
Productverzorging
Onze kussens mogen in de wasmachine op 60 graden worden gewassen. Wij adviseren echter om op een lage temperatuur te wassen als het kussen niet al te vies is. Gebruik voor de was een wolwasmiddel. Daarna kan het in de droger op de laagste stand. Op het waslabel staat verder dat de kussens niet gebleekt en niet gestreken mogen worden. Wel mag het chemisch gereinigd worden. Schud het kussen dagelijks op en laat vaak luchten. Gebruik nooit een mattenklopper bij het opschudden of een stofzuiger. Hierdoor kan het dons verschuiven en naar buiten komen. Wij wensen u heel veel plezier met uw nieuwe kussen!

Jouw beoordeling

U plaatst een review over: Hoofdkussen, hoge hardheid, eendendons en -veren, Edition Trio

Hoe waardeert u dit product? *

1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Rating