• ✓ Betaalbare luxe!
  • ✓ Vanaf €50,- gratis bezorging
  • ✓ Niet goed, altijd geld terug

Hoofdkussen, stevige hardheid, ganzendons en -veren, Trio-Deluxe

#SKU00033
Het Trio Deluxe hoofdkussen is een hoofdkussen van onze leverancier uit Oostenrijk. Het hoofdkussen is steviger dan de Edition hard, maar minder stevig dan de Edition trio. De Trio Deluxe bestaat uit twee delen. Het binnenste deel is gemaakt van 80% veren en 20% dons met daar omheen een katoenen tijk. Het buitenste deel bestaat uit een combinatie van veren (10%) en dons (90%) ook hier zit een katoenen tijk omheen. Hierdoor voelt u de veren niet, maar is het hoofdkussen toch stevig. De veren en dons komen van de gans. Het verschil met de kussens uit de Edition serie zit hem in de gebruikte materialen, bij de Edition kussen bestaat de vulling uit veren en dons van de eend.
Een besteld kussen wordt speciaal voor u gemaakt in Oostenrijk; de levertijd bedraagt dan ook ongeveer tien werkdagen (twee weken).
Delivery: ongeveer 2 weken
Prijs:
Prijs vanaf: € 109,95
Inclusief BTW 21%
Omschrijving
Specificaties
Productverzorging
Omschrijving

Het Trio Deluxe hoofdkussen is een hoofdkussen van onze leverancier uit Oostenrijk. Het hoofdkussen is steviger dan de Edition hard, maar minder stevig dan de Edition trio.

De Trio Deluxe bestaat uit twee delen. Het binnenste deel is gemaakt van 80% veren en 20% dons met daar omheen een katoenen tijk. Het buitenste deel bestaat uit een combinatie van veren (10%) en dons (90%) ook hier zit een katoenen tijk omheen. Hierdoor voelt u de veren niet, maar is het hoofdkussen toch stevig. De veren en dons komen van de gans. Het verschil met de kussens uit de Edition serie zit hem in de gebruikte materialen, bij de Edition kussen bestaat de vulling uit veren en dons van de eend.

De Trio Deluxe is leverbaar in twee maten 60x70 cm en 80x80 cm.

 

Prinsheerlijk slapen!

Specificaties
Materiaal Ganzen dons/veren
Land van herkomst Oostenrijk
Productverzorging
Onze kussens mogen in de wasmachine op 60 graden worden gewassen. Wij adviseren echter om op een lage temperatuur te wassen als het kussen niet al te vies is. Gebruik voor de was een wolwasmiddel. Daarna kan het in de droger op de laagste stand. Op het waslabel staat verder dat de kussens niet gebleekt en niet gestreken mogen worden. Wel mag het chemisch gereinigd worden. Schud het kussen dagelijks op en laat vaak luchten. Gebruik nooit een mattenklopper bij het opschudden of een stofzuiger. Hierdoor kan het dons verschuiven en naar buiten komen. Wij wensen u heel veel plezier met uw nieuwe kussen!

Jouw beoordeling

U plaatst een review over: Hoofdkussen, stevige hardheid, ganzendons en -veren, Trio-Deluxe

Hoe waardeert u dit product? *

1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Rating