• ✓ Betaalbare luxe!
  • ✓ Vanaf €50,- gratis bezorging
  • ✓ Niet goed, altijd geld terug

Leendekbed Classic Export, eendendons- en veren

#SKU00129
Als u ons dekbed Classic Export graag wilt testen, dan is dat bij CottonCounts mogelijk! U kunt het dekbed een aantal nachten thuis testen, zo dat u kunt uitproberen hoe het dekbed aanvoelt. Wij vragen hiervoor een borg van 50 euro die u teruggestort krijgt, zodra wij het dekbed weer retour hebben ontvangen of die we in mindering brengen op de factuur mocht u een dekbed willen bestellen. Het leendekbed is 240 x 220 cm groot en heeft warmteklasse 3. De verzendkosten van de heen- en retourzending komen voor rekening van CottonCounts. Veel testplezier!

voorraad: Op voorraad
Prijs:
€ 50,00
Inclusief BTW 21%
Omschrijving
Specificaties
Productverzorging
Omschrijving

Wilt u graag ons dekbed Classic Export testen dan is dat bij CottonCounts mogelijk. U mag het dekbed 1 week testen, zodat u kunt voelen hoe het dekbed aan voelt als u er onder slaapt. Wij brengen hiervoor 50 euro borg in rekening, die u terug krijgt als wij het dekbed retour hebben. Het leendekbed heeft een afmeting van 240x200 en heeft warmteklasse 3.

CottonCounts biedt vier soorten dekbedden aan: de Classic Export, de Bavaria, de Elegance en de Premium 750.

In de Classic Export zitten 90% dons en 10% witte veren van de eend verwerkt. Het materiaal heeft kwaliteitsklasse I en is afkomstig uit Europa. De tijk is gemaakt van 100% katoen. Deze is verkrijgbaar in warmteklasse 3. 

De Bavaria bevat liefst 100% dons van de gans.
Het dons dat gebruikt wordt bij de Bavaria is afkomstig uit Europa. De tijk van de Bavaria is gemaakt van 100% mako-katoen; of te wel zeer hoogwaardige kwaliteit.

Dit dekbed is verkrijgbaar in drie warmtecategorieënCategorie 1 is voor mensen die het al snel warm hebben ook al is het winter, 's  nachts hun raam vaak open hebben en de kachel op een lage stand. En voor iedereen die in de zomer graag lekker koel wil slapen onder een licht dekbedCategorie 2 is de medium; voor slapers die 's nachts de temperatuur iets lager  hebben dan overdag en een normale warmte nodig hebben van hun dekbedCategorie 3 is voor mensen die het snel koud hebben en extra warmte goed kunnen gebruiken.

De Elegance is een dekbed van zeer goede kwaliteit en gemaakt in Oostenrijk. In de Elegance zit 100% dons van de gans verwerkt.
Het materiaal heeft kwaliteitsklasse I en is afkomstig uit Europa. De tijk is gemaakt van zeer hoogwaardig katoen, waardoor hij erg zacht aanvoelt. Dit dekbed is verkrijgbaar in twee warmtecategorieën; medium en warm. 

De Premium 750 is een kwaliteitsdekbed uit Oostenrijk. De Premium is gevuld met dons uit de Poolse Masuren.

De tijk van de Premium is gemaakt van superfijn Mako-Batist, 100% katoen. Daardoor voelt de dekbed ontzettend zacht aan. Dit dekbed is verkrijgbaar in twee warmtecategorieën; medium en warm. 


Specificaties
Maat (b x l) 240 x 220 cm
Land van herkomst Oostenrijk
Productverzorging
Onze dekbedden mogen in de wasmachine op 60 graden worden gewassen. Wij adviseren echter om op een lage temperatuur te wassen als het beddengoed niet al te vies is. Gebruik voor de was een wolwasmiddel. Daarna kan het in de droger op de laagste stand.
Op het waslabel staat verder dat de dekbedden niet gebleekt en niet gestreken mogen worden. Wel mag het chemisch gereinigd worden. Schud het dekbed dagelijks op en laat vaak luchten. Gebruik nooit een mattenklopper bij het opschudden of een stofzuiger. Hierdoor kan het dons verschuiven en naar buiten komen.
Wij hopen dat het leendekbed u bevalt!

Jouw beoordeling

U plaatst een review over: Leendekbed Classic Export, eendendons- en veren

Hoe waardeert u dit product? *

1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Rating