• ✓ Betaalbare luxe!
  • ✓ Vanaf €50,- gratis bezorging
  • ✓ Niet goed, altijd geld terug

Leendekbed Premium 750, 100% ganzendons

#SKU00131
Als u ons dekbed Premium 750 graag wilt testen, dan is dat bij CottonCounts mogelijk! U kunt het dekbed een aantal nachten thuis testen, zo dat u kunt uitproberen hoe het dekbed aanvoelt. Wij vragen hiervoor een borg van 50 euro die u teruggestort krijgt, zodra wij het dekbed weer retour hebben ontvangen of die we in mindering brengen op de factuur mocht u een dekbed willen bestellen. Het leendekbed is 240 x 220 cm groot en heeft warmteklasse 2. De verzendkosten van de heen- en retourzending komen voor rekening van CottonCounts. Veel testplezier!

voorraad: Op voorraad
Prijs:
€ 50,00
Inclusief BTW 21%
Omschrijving
Specificaties
Productverzorging
Omschrijving

Wilt u graag ons dekbed Premiun 750 testen dan is dat bij CottonCounts mogelijk. U mag het dekbed 1 week testen, zodat u kunt voelen hoe het dekbed aan voelt als u er onder slaapt. Wij brengen hiervoor 50 euro borg in rekening, die u terug krijgt als wij het dekbed retour hebben of in mindering brengen van uw bestelling. Het leendekbed heeft een afmeting van 240x220 en heeft warmte klasse 2.

CottonCounts biedt drie soorten dekbedden aan: de Finesse 550, de Legend 650 en de Premium 750.

In de Finesse 550 zitten 90% dons en 10% witte veren van de eend verwerkt. Het materiaal heeft kwaliteitsklasse I en is afkomstig uit Europa. De tijk is gemaakt van 100% katoen.De Premium 750 en de Legend 650 bevatten liefst 100% dons van de gans. Het dons dat gebruikt wordt bij de Legend 650 is afkomstig uit Europa. De tijk van de Legend 650 is gemaakt van 100% mako-katoen. De Premium is gevuld met dons uit de Poolse Masuren. De tijk van de Premium is gemaakt van superfijn Mako-Batist, 100% katoen. Het verschil tussen de dekbedden zit dus in de gebruikte materialen. De Premium 750 en de Legend 650 zijn lichter dan de Finesse, omdat ze geheel met dons zijn gevuld. De tijk van de Premium 750 is luxer afgewerkt dan de tijk van de Legend 650. Maar onder alle dekbedden slaapt u heerlijk warm en als een echte prins of prinses. 

De dekbedden zijn verkrijgbaar in drie warmtecategorieën. Categorie 1 is voor mensen die het al snel warm hebben ook al is het winter, 's  nachts hun raam vaak open hebben en de kachel op een lage stand. En voor iedereen die in de zomer graag lekker koel wil slapen onder een licht dekbed. Categorie 2 is de medium; voor slapers die 's nachts de temperatuur iets lager  hebben dan overdag en een normale warmte nodig hebben van hun dekbed. Categorie 3 is voor mensen die het snel koud hebben en extra warmte goed kunnen gebruiken.

 

Specificaties
Maat (b x l) 240 x 220 cm
Land van herkomst Oostenrijk
Productverzorging
Onze dekbedden mogen in de wasmachine op 60 graden worden gewassen. Wij adviseren echter om op een lage temperatuur te wassen als het beddengoed niet al te vies is. Gebruik voor de was een wolwasmiddel. Daarna kan het in de droger op de laagste stand.
Op het waslabel staat verder dat de dekbedden niet gebleekt en niet gestreken mogen worden. Wel mag het chemisch gereinigd worden. Schud het dekbed dagelijks op en laat vaak luchten. Gebruik nooit een mattenklopper bij het opschudden of een stofzuiger. Hierdoor kan het dons verschuiven en naar buiten komen.
Wij hopen dat het leendekbed u bevalt!

Jouw beoordeling

U plaatst een review over: Leendekbed Premium 750, 100% ganzendons

Hoe waardeert u dit product? *

1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Rating