Luxe badmatten

Luxe badmat

 

BEKIJKT U HIER ONS ASSORTIMENT LUXE BADMATTEN:

 

https://cottoncounts.nl/badlinnen/badmatten 

 

 

LUXE BADMATTEN

 

De CottonCounts-badmatten zijn gemaakt van honderd procent Egyptisch katoen, dat bekend staat als het beste ter wereld. Deze katoensoort heeft samen met Amerikaans Pima-katoen de langste draden ter wereld. Daardoor voelt de stof heel zacht aan en gaat het erg lang mee. Uw voeten zullen het heerlijk gaan vinden op een luxe badmat die gemaakt is van deze katoensoort; het voelt heerlijk zacht aan.

Egyptisch katoen staat bekend om zijn zachtheid en zijn duurzaamheid. CottonCounts-klanten die al een luxe badmat hebben aangeschaft zijn zeer te spreken over de eigenschappen van onze badmatten: ,,Eindelijk een badmat die heerlijk zacht aanvoelt en bovendien heel veel vocht opneemt."

 

Een luxe badmat van CottonCounts kan in de wasmachine worden gewassen en kan ook in de droger worden gedroogd mits de temperatuur op een lage stand staat. Wij adviseren altijd om de badmat die nog een beetje vochtig aanvoelt na de droogmachine aan de lucht verder te drogen. De luxe badmatten zijn dus makkelijk schoon te maken en blijven ook na een groot aantal wasbeurten nog mooi. CottonCounts biedt naast de luxe badmatten ook luxe handdoeken aan. Ook past ons assortiment badjassen perfect bij deze badmatten. Zo kunt u het badlinnen in uw badkamer helemaal op elkaar afstemmen en er één mooi geheel van maken.

 

Egyptisch katoen

 

Onze luxe badmatten zijn gemaakt van gekamd Egyptisch katoen. Dat betekent dat het katoen eerst gekamd wordt voordat het gebruikt wordt in het weefproces. Alleen de beste en de langste draden worden door deze methode eruit geselecteerd. De luxe badmatten zijn dan ook van een zware kwaliteit en wegen liefst 220 gram per vierkante meter. Dat wordt heerlijk genieten van vijf sterren hotelkwaliteit!

 

Betaalbare luxe

 

Wilt u snel gaan genieten van een luxe badmat van CottonCounts? Dat is zo geregeld"; CottonCounts staat bekend om zijn snelle levering. Besteld u op een werkdag voor twaalf uur 's middags, dan heeft u uw badmat in de regel al de volgende dag in huis. De luxe badmatten zijn in verschillende maten en kleuren verkrijgbaar. Zo is er voor elke badkamer wel een geschikte badmat te vinden.

 

 

BEKIJKT U HIER ONS ASSORTIMENT LUXE BADMATTEN:

 

https://cottoncounts.nl/badlinnen/badmatten