Luxe handdoeken

Luxe handdoeken

Luxe, zachte handdoeken van Pima-katoen

BEKIJKT U HIER ONS ASSORTIMENT LUXE, DIKKE HANDDOEKEN

https://cottoncounts.nl/badlinnen/handdoeken

Luxe handdoeken

Een heerlijk zachte en luxe handdoek, die lang meegaat en veel vocht opneemt? Daarvoor bent u bij CottonCounts aan het juiste adres. Onze handdoeken zijn gemaakt van Amerikaan Pima-katoen. Deze katoensoort staat samen met Egyptisch katoen bekend als het beste ter wereld.

Door de lange draden voelt de stof heerlijk zacht aan en gaan de handdoeken heel lang mee. Dat is ook de reden waarom we voor dit materiaal kozen bij het vervaardigen van deze luxe CottonCounts-handdoeken.

 

Het gewicht van luxe handdoeken

Naast lange draden is ook een ander kwaliteitskenmerk belangrijk: het gewicht van de handdoek. Onze luxe handdoeken wegen 600 gram per vierkante meter, waardoor ze heerlijk dik, maar niet te zwaar aanvoelen. Ter vergelijking: in Nederland weegt de gemiddelde handdoek rond de 350 gram per vierkante meter. Het gewicht van een handdoek is dus ook belangrijk bij de bepaling of het om een kwaliteitsproduct gaat.

 

Veel vochtopname

Onze luxe badlinnen is in verschillende maten verkrijgbaar: als washand in de maat 16 x 21 cm, als gastendoekje in de maat 30 x 50 cm en als handdoek in de maat 50 x 100 cm, als douchelaken in de maat 70 x 140 cm, als heerlijk groot badlaken en strandlaken in respectievelijk de maten 100 x 150 cm en 100 x 200 cm.

Doordat ze zijn gemaakt van Amerikaans Pima-katoen nemen de luxe handdoeken heel veel vocht op, net iets meer dan Egyptisch katoen. Wij adviseren om geen wasverzachter te gebruiken tijdens het wassen van de handdoeken. Door een wasverzachter ontstaat er op het katoen een laagje, die de stof waterafstotend maakt.

 

BEKIJKT U HIER ONS ASSORTIMENT LUXE HANDDOEKEN:

https://cottoncounts.nl/badlinnen/handdoeken