• ✓ Betaalbare luxe!
  • ✓ Vanaf €50,- gratis bezorging
  • ✓ Niet goed, altijd geld terug

Bavaria Oostenrijks dekbed, 100 % ganzendons,

#SKU00050
De Bavaria is een mooi dekbed gemaakt in Oostenrijk en Duitsland. De Bavaria bevat liefst 100% dons van de gans.
Het dons dat gebruikt wordt bij de Bavaria is afkomstig uit Europa. De tijk van de Bavaria is gemaakt van 100% mako-katoen; of te wel zeer hoogwaardige kwaliteit.

De dekbedden zijn verkrijgbaar in drie warmtecategorieën.
Categorie 1 (licht) is voor mensen die het al snel warm hebben, 's nachts hun raam vaak open hebben en de kachel op een lage stand. Categorie 2 (medium) is voor slapers die 's nachts de temperatuur iets lager hebben dan overdag en een normale warmte nodig hebben van hun dekbed. De meest verkochte warmtecategorie. Categorie 3 (warm) is voor mensen die het snel koud hebben en extra warmte goed kunnen gebruiken.

Een leendekbed kunt u via de site bestellen en een paar dagen thuis uittesten, voordat u een definitieve keuze maakt. Een eenmaal besteld en voor u gemaakt dekbed, kan overigens niet meer geruild worden.

Een besteld dekbed wordt speciaal voor u gemaakt in Oostenrijk; de levertijd bedraagt dan ook ongeveer drie weken. Voor een dekbed in de afmeting 140x210 en 260x220 geldt een levertijd van 4 weken!

Onderaan onze pagina vindt u nog meer informatie over onze dekbedden.
voorraad: Op voorraad

* Verplichte velden

Prijs:
Prijs vanaf: € 279,00
Inclusief BTW 21%

Beoordelen

Dekbed Review door Nelly van iersel
Rating

Het slaapt heerlijk onder het dekbed legend 650 super
het is mooi afgewerkt en lekker warm (Geplaatst op 27-10-2016)

Omschrijving
Specificaties
Productverzorging
Omschrijving

In een klein Oostenrijks plaatsje vlakbij de Bodensee worden het dons en de veren voor onze dekbedden gemaakt. We namen zelf een kijkje en zagen hoe daar volgens tientallen jaren traditie alleen de beste materialen voor worden gebruikt.

Via een zeer strenge selectie worden bijvoorbeeld alleen dons en veren verwerkt die op diervriendelijke wijze zijn verkregen en van topkwaliteit zijnDit basismateriaal wordt gewassen met water dat afkomstig is uit de Bodensee. Het dons en de veren worden vervolgens naar Duitsland gebracht naar een andere fabriek waar men gespecialiseerd is in het vervaardigen van tijken van een zeer hoog niveau. In deze fabriek van de firma Sanders worden van het dons, de veren en de tijk de dekbedden gemaakt.

CottonCounts biedt vier soorten dekbedden aan: de Classic Export, de Bavaria, de Elegance 700 en de Premium 750.

In de Classic Export zitten 90% dons en 10% witte veren van de eend verwerktHet materiaal heeft kwaliteitsklasse I en is afkomstig uit Europa. De tijk is gemaakt van 100% katoen. De Premium 750, de Elegance 700 en de Bavaria bevatten liefst 100% dons van de gansHet dons dat gebruikt wordt bij de Bavaria en de Elegance 700 is afkomstig uit Europa. De tijk van de Bavaria is gemaakt van 100% mako-katoen; of te wel zeer hoogwaardige kwaliteit. De tijk van de Elegance 700 is gemaakt van 100% Mako-Batis, 100% katoen. 

De Premium is gevuld met dons uit de Poolse Masuren. De tijk van de Premium is gemaakt van superfijn Mako-Batist, 100% katoenHet verschil tussen de dekbedden zit dus in de gebruikte materialen. De Premium 750 en de Bavaria zijn lichter dan de Classic Export, omdat ze geheel met dons zijn gevuld. De tijk van de Premium 750 is luxer afgewerkt dan de tijk van de Bavaria. Maar onder alle dekbedden slaapt u heerlijk warm en als een echte prins of prinses.

De dekbedden zijn verkrijgbaar in drie warmtecategorieënCategorie 1 (licht) is voor mensen die het al snel warm hebben, 's nachts hun raam vaak open hebben en de kachel op een lage stand. Categorie 2 (medium) is voor slapers die 's nachts de temperatuur iets lager hebben dan overdag en een normale warmte nodig hebben van hun dekbed. De meest verkochte warmtecategorie. Categorie 3 (warm) is voor mensen die het snel koud hebben en extra warmte goed kunnen gebruiken.

Wilt u graag een uitgebreid persoonlijk advies of proefslapen onder een leendekbed? Neem dan contact met ons op via: info@cottoncounts.nl.

Een leendekbed kunt u ook via de site bestellen en een paar dagen thuis uittesten, voordat u een definitieve keuze maakt. Een eenmaal besteld en voor u gemaakt dekbed, kan overigens niet meer geruild worden.

Na het plaatsen van de bestelling wordt uw dekbed speciaal voor u gemaakt in Oostenrijk. De levertijd bedraagt daarom ongeveer drie weken. Voor een dekbed in de afmeting 140x210 en 260x220 geldt een levertijd van 4 weken!  

Licht en warm slapen onder Oostenrijkse topklasse!

Specificaties
Materiaal 100% Ganzendons
Land van herkomst Oostenrijk
Productverzorging
Onze dekbedden mogen in de wasmachine op 60 graden worden gewassen. Wij adviseren echter om op een lage temperatuur te wassen als het beddengoed niet al te vies is. Gebruik voor de was een wolwasmiddel. Daarna kan het in de droger op de laagste stand. Op het waslabel staat verder dat de dekbedden niet gebleekt en niet gestreken mogen worden. Wel mag het chemisch gereinigd worden. Schud het dekbed dagelijks op en laat vaak luchten. Gebruik nooit een mattenklopper bij het opschudden of een stofzuiger. Hierdoor kan het dons verschuiven en naar buiten komen. Wij wensen u heel veel plezier met uw nieuwe dekbed!

Klant recensies

1 artikel(en)

Dekbed Review door Nelly van iersel
Rating

Het slaapt heerlijk onder het dekbed legend 650 super
het is mooi afgewerkt en lekker warm

(Geplaatst op 27-10-2016)

Jouw beoordeling

U plaatst een review over: Bavaria Oostenrijks dekbed, 100 % ganzendons,

Hoe waardeert u dit product? *

1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Rating