• ✓ Betaalbare luxe!
  • ✓ Vanaf €50,- gratis bezorging
  • ✓ Niet goed, altijd geld terug

Oostenrijks dekbed, 100 % ganzendons, luxe tijk, Premium 750

#SKU00051
De Premium 750 is een kwaliteitsdekbed uit Oostenrijk. De Premium is gevuld met dons uit de Poolse Masuren.

De tijk van de Premium is gemaakt van superfijn Mako-Batist, 100% katoen. Daardoor voelt de dekbed ontzettend zacht aan.

De dekbedden zijn verkrijgbaar in drie warmtecategorieën. Categorie 1 (licht) is voor mensen die het al snel warm hebben, 's nachts hun raam vaak open hebben en de kachel op een lage stand. Categorie 2 (medium) is voor slapers die 's nachts de temperatuur iets lager hebben dan overdag en een normale warmte nodig hebben van hun dekbed. De meest verkochte warmtecategorie. Categorie 3 (warm) is voor mensen die het snel koud hebben en extra warmte goed kunnen gebruiken.

Een leendekbed kunt u ook via de site bestellen en een paar dagen thuis uittesten, voordat u een definitieve keuze maakt. Een eenmaal besteld en voor u gemaakt dekbed, kan overigens niet meer geruild worden.

Een besteld dekbed wordt speciaal voor u gemaakt in Oostenrijk; de levertijd bedraagt dan ook ongeveer tien werkdagen (twee weken). Voor een dekbed in de afmeting 140x210 en 260x220 geldt een levertijd van 4 weken!

Onderaan onze pagina staat meer informatie over onze dekbedden.
voorraad: Op voorraad

* Verplichte velden

Prijs:
Prijs vanaf: € 399,00
Inclusief BTW 21%

Beoordelen

Fantastisch Review door Caroline
Rating

Wil even laten weten dat de dekbedden fantastisch zijn. Eerste zending ging mis maar alles is meer dan naar tevredenheid opgelost. Wat een service, hier kunnen andere bedrijven nog iets van leren. Correct te woord gestaan en een meer dan passende oplossing.
(Geplaatst op 13-04-2014)

Omschrijving
Specificaties
Productverzorging
Omschrijving

In een klein Oostenrijks plaatsje vlakbij de Bodensee worden onze donzen dekbedden gemaakt. We namen zelf een kijkje en zagen hoe daar volgens tientallen jaren traditie alleen de beste materialen voor worden gebruikt.

Via een zeer strenge selectie worden bijvoorbeeld alleen dons en veren verwerkt die op diervriendelijke wijze zijn verkregen en van topkwaliteit zijn. Dit basismateriaal wordt gewassen met water dat afkomstig is uit de Bodensee. De materialen die worden gebruikt voor de tijk zijn van een zeer hoog niveau en dat voel je direct.

CottonCounts biedt vier soorten dekbedden aan: de Finesse 550, de Legend 650, de Elegance en de Premium 750.

In de Finesse 550 zitten 90% dons en 10% witte veren van de eend verwerkt. Het materiaal heeft kwaliteitsklasse I en is afkomstig uit Europa. De tijk is gemaakt van 100% katoen. De Premium 750, de Elegance en de Legend 650 bevatten liefst 100% dons van de gans. Het dons dat gebruikt wordt bij de Legend 650 en de Elegance is afkomstig uit Europa. De tijk van de Legend 650 is gemaakt van 100% mako-katoen; of te wel zeer hoogwaardige kwaliteit. De tijk van de Elegance is gemaakt van superfijn Mako-Batist, 100% katoen.

De Premium is gevuld met dons uit de Poolse Masuren. De tijk van de Premium is gemaakt van superfijn Mako-Batist, 100% katoen. Het verschil tussen de dekbedden zit dus in de gebruikte materialen. De Premium 750 en de Legend 650 zijn lichter dan de Finesse, omdat ze geheel met dons zijn gevuld. De tijk van de Premium 750 is luxer afgewerkt dan de tijk van de Legend 650. Maar onder alle dekbedden slaapt u heerlijk warm en als een echte prins of prinses.

De dekbedden zijn verkrijgbaar in drie warmtecategorieën. Categorie 1 (licht) is voor mensen die het al snel warm hebben, 's nachts hun raam vaak open hebben en de kachel op een lage stand. Categorie 2 (medium) is voor slapers die 's nachts de temperatuur iets lager hebben dan overdag en een normale warmte nodig hebben van hun dekbed. De meest verkochte warmtecategorie. Categorie 3 (warm) is voor mensen die het snel koud hebben en extra warmte goed kunnen gebruiken.

Wilt u graag een uitgebreid persoonlijk advies of proefslapen onder een leendekbed? Neem dan contact met ons op via: info@cottoncounts.nl. We kunnen een leendekbed namelijk ook naar u opsturen.

Een leendekbed kunt u ook via de site bestellen en een paar dagen thuis uittesten, voordat u een definitieve keuze maakt. Een eenmaal besteld en voor u gemaakt dekbed, kan overigens niet meer geruild worden.

Na het plaatsen van de bestelling wordt uw dekbed speciaal voor u gemaakt in Oostenrijk. De levertijd bedraagt daarom ongeveer tien werkdagen.

Voor de maten 140x210 cm en 260 x 220 cm geldt een levertijd van ongeveer vier weken.

Licht en warm slapen onder Oostenrijkse topklasse!

Specificaties
Materiaal 100% Ganzendons
Land van herkomst Oostenrijk
Productverzorging
Onze dekbedden mogen in de wasmachine op 60 graden worden gewassen. Wij adviseren echter om op een lage temperatuur te wassen als het beddengoed niet al te vies is. Gebruik voor de was een wolwasmiddel. Daarna kan het in de droger op de laagste stand. Op het waslabel staat verder dat de dekbedden niet gebleekt en niet gestreken mogen worden. Wel mag het chemisch gereinigd worden. Schud het dekbed dagelijks op en laat vaak luchten. Gebruik nooit een mattenklopper bij het opschudden of een stofzuiger. Hierdoor kan het dons verschuiven en naar buiten komen. Wij wensen u heel veel plezier met uw nieuwe dekbed!

Klant recensies

1 artikel(en)

Fantastisch Review door Caroline
Rating

Wil even laten weten dat de dekbedden fantastisch zijn. Eerste zending ging mis maar alles is meer dan naar tevredenheid opgelost. Wat een service, hier kunnen andere bedrijven nog iets van leren. Correct te woord gestaan en een meer dan passende oplossing.

(Geplaatst op 13-04-2014)

Jouw beoordeling

U plaatst een review over: Oostenrijks dekbed, 100 % ganzendons, luxe tijk, Premium 750

Hoe waardeert u dit product? *

1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Rating